Publicat pe Lasă un comentariu

De ce sa cumperi un brad artificial mai scump?

De ce sa cumperi un brad artificial mai scump?

Raspunsul la aceasta intrebare este influentat de preferintele si bugetul dumneavoastra. Alegerea bradului de Craciun este foarte dificila mai ales atunci cand va doriti sa folositi bradul multi ani la randul. Tocmai din acest motiv este recomandat sa optati pentru un brad de o calitate superioara deoarece rezista mult mai bine, pastrandu-si aspectul bogat. Este o singura investite care o sa va aduca beneficii peste ani.

Modelele cu design nou sunt din ce in ce mai solicitate pe piata. Desi valoarea acestor tipuri de brazi creste, cu siguranta merita sa investiti intr-o alegere care va impresiona invitatii pe care o sa ii aveti in preajma sarbatorilor de iarna. Un brad bogat in crengute, cu Zapada si cu Conuri sau doar cu Varfuri ninse, va fi piesa de rezistenta in caminul dumneavoastra primitor.

Aveti copii si o familie numeroasa? Atunci merita sa alegeti un brad de o calitate superioara. Vazand copiii incantati de maretia bradului ales, imbodobindu-l fericiti in timp ce canta colinde, va fi satisfactia dumneavoastra deplina care nu o sa va faca sa regretati decizia luata.

Pe piata exista brazi artificiali la preturi reduse insa ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a-l cumpara. Unele materiale din care sunt confectionati acesti brazi de calitate inferioara pot elimina, in special sub influenta luminii, diverse substante nocive care pot provoca alergii.

Brazii artificiali pot fi realizati doar din PVC (au preturi mai reduse) sau pot contine si PE (polietilena) care utilizeaza un proces pentru redarea celor mai realiste rezultate. Intr-adevar, preturile cresc dar, cu siguranta, aspectul natural pe care il confera o sa inlature orice urma de indoiala in privinta achizitionarii acestor modele.

CALITATEA este primordiala pentru clientii nostri si incercam sa promovam brazi moderni, cu crengute bogate si cu un aspect diversificat astfel incat sa satisfacem dorintele fiecarui client. Iar imbunatatirile permanente din acest domeniu in ceea ce priveste calitatea si diversitatea ne ajuta sa raspundem cerintelor dumneavoastra.

Publicat pe Lasă un comentariu

De ce sa cumperi un brad artificial in locul unui brad natural?

De ce sa cumperi un brad artificial in locul unui brad natural?

Perioada sarbatorilor de iarna aduce cu sine dorinte arzatoare de a imbodobi cel mai frumos brad de Craciun care sa intregeasca atmosfera de poveste. Din acest motiv, o parte dintre noi e inclinata catre achizitionarea unui brad natural pentru ca pastreaza cu sine mirosul iernii iar cealalta parte e macinata de ideea taierii unui brad nou in fiecare an.

Noi iti vom arata care sunt avantajele achizitionarii unui brad artificial iar apoi, decizia iti apartine!

Te-ai saturat de mizeria lasata in urma de caderea acelor din brazii naturali? Poate a venit timpul sa abandonezi convingerea de a imbodobi un brad natural in preajma sarbatorilor de iarna si sa optezi pentru unul artificial. Cu siguranta, NU vei fi singurul.

O intrebare la care ar trebui sa meditam fiecare dintre noi ar fi: Chiar am nevoie de un brad natural pentru a decora living-ul meu? Este corect sa fie taiat un copac natural doar pentru ca miroase mai bine? Desi brazii ar trebui sa fie taiati doar cu acordul autoritatilor competente si sa fie comercializati doar de catre persoane autorizate, ne confruntam cu taieri masive de brazi care afecteaza mediul inconjurator. Specialistii in sivicultura au demonstrat ca unui bradut ii trebuie aproximativ 12 ani pentru a ajunge la o dimensiune de 1,80m – 2m, potrivit pentru a fi transformat in „Brad de Craciun”. Cateva saptamani va fi atractia caminului tau iar apoi va ajunge in depozitele de deseuri.

Cumpararea unui brad artificial poate preveni taierea unui pom natural. Pe langa argumentele mentionate anterior, le poti lua in calcul si pe urmatoarele:

1. Decorarea unui pom de Craciun este mai simpla atunci cand optezi pentru un brad artificial: acele grosiere nu te vor mai intepa si nici nu vor mai parasi crengutele bradului, creand dezordine in fiecare zi. Isi va pastra aspectul bogat pentru o perioada indelungata.

2. Aspectul nu mai poate fi considerat o problema deoarece varietatea de brazi artificiali dintre care poti alege (cu aspect natural, cu varfuri ninse si cu conuri, cu zapada etc.) poate satisface dorintele celui mai pretentios client. Esti adeptul unui brad natural proaspat taiat din padurile Romaniei? Atunci, cu siguranta, brazii artificiali cu Aspect Natural reprezinta alternativa ideala pentru un Craciun de poveste.

3. Achizitionarea unui brad artificial este o investitie pe termen lung (deoarece brazii se pot monta/demonta simplu si rapid, se pot depozita in spatii inguste si se pot reutiliza). Astfel, daca consideri ca un brad artificial este mai scump decat unul natural, trebuie sa luati in calcul ca acesta va fi refolosit multi ani la randul. Evaluand pe termen lung, doar veti economisi bani deoarece reprezinta o singura cheltuiala (astfel, anul viitor, bugetul alocat pentru achizitionarea unui brad natural poate fi folosit pentru cadouri speciale si mai valoroase dedicate familiei tale).